Leverans inom 3-5 dagar  ●   Fri frakt över 4 000:-  ●   Trygga betalsätt

Om oss

Sjömarkens Isolering AB har isolerat nya och äldre bostäder med lösull i över 35 år och är ett av Sveriges äldsta lösullsföretag.

 

För att uppnå ett perfekt resultat i dagens byggnation när det handlar om lufttäthet, så är det viktigt att man använder sig av produkter som håller hög kvalité. Att bygga lufttätt är väldigt viktigt för att uppfylla energikraven och framtidssäkra eventuella fuktproblem i konstruktionen, och då är det extra viktigt att man använder en tejp som är både åldersbeständig och godkänd. Att använda rätt typ av tätskikt, beroende på konstruktion är givetvis också väldigt viktigt.

 

Vi är mycket medvetna om hur viktigt det är för oss att laga tätskiktet efter att vi sprutat in lösullen, och därför använder vi bara tejp av högsta kvalité – allt för att våra kunder ska känna sig trygga i att vi håller samma höga kvalité rakt igenom i allt vi gör.

 

Vi har alltid levt efter devisen ”Lösull i alla konstruktioner” och har alltid strävat efter att ligga i framkant när det gäller nya tekniska lösningar, nya sprutmetoder och stor kunskap hos vår personal, vilket ska underlätta för alla våra kunder i deras byggprojekt.

 

Tack vare vår dagliga kontakt med marknaden, kunder och projekt, har vi stor kunskap när det gäller frågor som berör tätskikt och tejp, och därför känns det roligt för oss att här kunna erbjuda våra kunder ett brett sortiment utav tätskikt och tejp av marknadens bästa kvallité.